Posts

HOW TO ORDER LAZADA MALAYSIA

Image
HOW TO ORDER LAZADA MALAYSIALazada can be the only online shopping center with a large number of products that can be purchased on this site. A few articles about Lazada companies, they are interested in growing their businesses across South Asian countries such as Indonesia, Philippines, Malaysia and Thailand. What about their service ??

My first experience with Lazada is fast delivery. The order on Friday, delivered on Saturday, the courier Monday who worked with Lazada called my number. I took Gdex and everything I ordered was there in perfect condition. I will share with you what I bought but first let go step by step.
First, Malaysia can choose the fastest way to pay Lazada Malaysia. Whether online banking or Paypal. I will choose online banking but there are several options like credit cards, Paypal, online banking. Additionally, you must have an account with Lazada and an address to be sent to you. For the part of the address, if you want to choose a courier that is quite cour…

CARA MENJUAL BARANG DI LAZADA

Image
Pengenalan berjual  barang di LAZADA Sebenarnya tak sush nak berjual barang di LAZADA ni. Anda pun boleh berjual semua barang di LAZADA ni.

Cuma kita yang tak tau caranya. Nah di bawah ni saya nak share sikit cara nak berjual di LAZADA.

Sekiranya apa yang tak berapa jelas..anda boleh hubungi pegawai di LAZADA tu. Mereka sedia membantu anda dengan ikhlas.

Ni dia langkah menjual barang di LAZADA



#LANGKAH 1 Anda hanya perlu mendaftar dengan LAZADA. Ikut sahaja semua yang dia minta kat situ.
>>INFO LANJUT


#LANGKAH 2 Selepas anda daftar maka anda sudah boleh upload semua produk yang anda nak jual.


#LANGKAH 3 Tak ada langkah ke 3 ni sebenarnya...anda hanya duduk diam jer...tunggu order..itu jer..hehe...bestkan 
TESTIMONI BERJUAL DI LAZADA MALAYSIA JADILAH JUTAWAN LAZADA


DENGARLAH SENDIRI DARI PENJUAL KAMI



INFO PENUH LAZADA.COM.MY
TAGS:

cara pembayaran di lazadacara beli barang di lazada cash on deliverybayar lazada di 7 elevencara beli barang di lazada guna maybank2ucara beli barang di…

Cara Pembayaran di Lazada

Image
Pengenalan Berikut adalah cara pembayaran di lazada. Cara pembayaran ini amat berguna kepada mereka yang shopping di Lazada Malaysia.

Saya buat entri ni disebabka ramai paa membeli masih tidak tahu cara nak buat bayaran yang senang semasa membeli barang di Lazada ini.

Saya akan terangkan secara ringkas.

Berikut adalah steps yang perlu anda buat semasa membeli barang di Lazada.com.my
#Langkah 1 Pergi ke Lazada.com.my
#Langkah 2 Klik pada Pilih dulu barang yang anda hendak beli.
#Langkah 3 Klik pada butang bewarna kuning "BUY NOW" dan akan keluar gambar berikut.
Pada ruangan tersebut anda boleh pilih samada anda nak login guna akaun apa. Guna akaun facebook pun boleh kalau tak nak register dengan Lazada
Tapi paling bagus anda daftar terus dengan LAZADA sebab anda tak perlu laginak isi segala benda dalam akaun tu..sperti alamat untuk dikirim barang yang anda pesan tu. Ini memudahkan anda buat pembelian pada masa akan datang. Tak perlu lagi isi maklumat peribadi anda berkali-…

Cara Buat Duit Sambil Shopping

Image
Cara Buat Duit Sambil Shopping
Kat sini siapa gila shopping?Sep sikit. Korang tahu tak yang korang boleh buat duit sambil shopping. Macam mana tu? Haa nak cita la ni,

Harini aku nak ajar korang cara untuk dapatkan balik duit daripada barang- barang yang korang dah beli tu.

Tapi, ada syaratnya, korang mesti beli barang tersebut melalui online/ alam maya.

Sekarang ni kan dunia di hujung jari, macam-macam barang jual online je,
Klik mana nak, masuk shopping cart, buat cashout. Settle. Tunggu la korang abang posmen hantar ke rumah.

TAPI,  yang semua orang tak tahu, sebenarnya kita boleh dapat extra money dengan shopping. Caranya macam kat bawah ni, folloe step by step. jangan skip

CARA BUAT DUIT SAMBIL SHOPPING



1.
Daftar di laman web ni dahulu, klik link untuk direct ke laman web Shopback.

2. Korang kena sign up (FREE SIGN UP), fill up macam yang dia nak. Korang akan dapat RM5, bila dah sign dari link yang aku dah provide kat atas tu.

3. Dah sign up guna link ni Shopback,  korang dah boleh st…

TAGS: SENARAI CARA BELI ONLINE DARI LAZADA

Image
LIHAT TAWARAN TERBAIK DI LAZADA.COM.MYTAGS: CARA MEMBELI BARANG DI LAZADAMEMBELI BELAH DI LAZADA MENGGUNAKAN APLIKASI MUDAH ALIH LAZADA DAN BAYAR DI 7-ELEVEN BERDEKATANMENGESAN PESANANPEMBATALAN PESANANSHOPPING SECARA CASH-ON-DELIVERY (COD) DI LAZADA MALAYSIATIPS LAZADATUTORIAL PEMBELIAN DI LAZADA SECARA ANSURANTUTORIAL/CARA LENGKAP SHOPPING SECARA ONLINE DI LAZADA MALAYSIAbayarlazada di 7 elevencara beli barang di lazada guna maybank2ucara bayar lazadaguna debit cardcara membuat pembayaran di shopeeapakah barang di lazada originalcara beli barang onlinebayar shopee di 7ecara bayar shopee melalui atmbayar lazada di 7 eleven cara pembayaran di lazada cara membeli barang di lazada apakah barang di lazada original cara beli barang di shopee cara bayar lazada guna debit card cara beli barang online daftar akaunlazada malaysia